WIE ZIJN WIJ?

Hallo, ik ben Patricia, heb jaren ervaring in de haarmode/brilmode/kleding en make up. Mijn specialisme is het creëren van leuke, vlotte en sportieve looks by the lades. Vooral bruidskapsels en kleuringen zijn mijn grootste uitdaging. Kom gerust langs en laat je inspireren door mijn ideëen die bij “JOU” passen. 

PATRICIA

Kort iets over mij :

Hallo, ik ben Patricia, heb jaren ervaring in de haarmode/brilmode/kleding en make up. Mijn specialisme is het creëren van leuke, vlotte en sportieve looks by the dames. Vooral bruidskapsels en kleuringen zijn mijn grootste uitdaging. Kom gerust langs en laat je inspireren door mijn ideëen die bij “JOU” passen. 

 

WILFRED

Kort iets over mij :

Mijn naam is Wilfred Kasten en kom uit een echte Barbiers-familie. Zowel mijn opa en vader waren “BARBIER” in hart en nieren. Buiten dat ik Barbier ben, doe ik op hetzelfde level ook het damesvak in alle facetten. Zelf ben ik in 1967 geboren te Lichtenvoorde, een plaatsje in de Achterhoek en ben de gelukkige vader van 3 fantastische dochters en sinds 1 augustus 2018 woonachtig in Dordrecht. 

Op mijn 20e ben ik geslaagd voor de kappers-academie in alle disciplines, waarna ik mij ben blijven ontwikkelen op het gebied van kniptechnieken, haarkleuringen en dermatologie. 

Van 1990 tot 2000 heb ik als kapper in de Nederlandse Kappers selectie gezeten uitkomend voor Nederland in wedstrijdverband.

Hier heb ik diverse prijzen gewonnen. In Amsterdam won ik het Nationale Kampioenschap voor scholen op “alle” disciplines met het maximaal aantal punten. 

Daarnaast werd 3-voudig jeugdkampioen van de Benelux en 2-voudig winnaar van de Club Artistique Award.

Op mijn 28e opende ik mijn eerste eigen salon in Groenlo, in het jaar 2006 volgde de tweede salon op Marveld recreatie te Groenlo. Gedurende 5 jaar heb ik ook een salon binnen de jeugdgevangenis geëxploiteerd. Daarnaast gaf ik in den lande kniptechnische trainingen voor Farouk (Amerikaans stylings compagnie).

Ook het jureren op de Kappers-academie was een geweldige ervaring. Naast het uitvoerende kappersvak werkte ik 3 jaar lang voor een Italiaans haarcosmeticabedrijf waarbij ik bij salons door heel Nederland demonstraties & trainingen voor kleur&knip technieken verzorgde.

In 2015 ben ik 15 salons gaan managen in de regio Den Haag voor Brainwash-kappers.

Uiteindelijk is toch mijn roeping “DE SALON”.

Dus aan ambitie en kennis is geen gebrek bij “Figaro1967”.

Tot ziens in onze “SALON” te Keizershof 1 in Dordrecht.